SSB logo
 
Gebouw SSB
   
 
Standard draft for comment
   
 
     
 

 

SSB
 ISO
 NEN
 IEC
 TTBS
 JSB
 
 
 
 
 
 
 

9 oktober 2014

Recentelijk heeft het Bureau het concept document van de CARICOM Standaard "Paint-Interior and exterior-emulsion type-flat" van het CROSQ – Secretariaat ontvangen ter becommentariëring door onze stakeholders.

Als onderdeel van de 10e EDF-TBT programma, onder het standaardisatie component, is de revisie van standaarden (ouder dan 5 jaar) een van de activiteiten. Bovengenoemde standaard is in dit kader geïdentificeerd voor revisie/review.

Lees meer >> 

29 september 2014

Recentelijk heeft het Bureau het finaal concept van de CARICOM Standaard "Specification for Cement" van het CROSQ – Secretariaat ontvangen ter evaluatie en aanvaarding door onze stakeholders.

Bovengenoemd document (in concept vorm) was in het jaar 2012 al reeds gedistribueerd voor het becommentariëren, waarbij u als stakeholders organisatie/instituut ook ervan op de hoogte was gesteld. In April jl. is het document wederom gedistribueerd waarbij stakeholders nogmaals de mogelijkheid hadden om een bijdrage te leveren aan het inhoudelijke van het document. Het commentaar verstrekt door Suriname is behandeld, beoordeeld en meegenomen in het finaal concept document.

Lees meer >>

 
 
 
     
     
     
     
 

NSIC heeft als taak om op verzoek informatie  aan alle belanghebbenden te verschaffen. [Lees meer]

 
     
     
     
     
 

Het NEP zal als focalpoint dienen voor overige WTO-Lid landen. [Lees meer]

 
     
     
     
 
 

Deze Unit is verantwoordelijk voor de ontwikkeling/ adoptie van standaarden [Lees meer]