Commentaart op concept Regionale Standaard “Construction of houses – Code of Practice”.

09 september 2022
Commentaart op concept Regionale Standaard “Construction of houses – Code of Practice”.

Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) is recentelijk door de CARICOM Regional Organisation for Standards and Quality (CROSQ) gevraagd om commentaar/feedback te geven op het concept Regionale Standaard “Construction of houses – Code of Practice”.

Als Standaarden Bureau in Suriname willen wij graag uw commentaar op dit concept standaard. Wij bieden u daarom als stakeholder c.q. prominente belanghebbende hierbij een afschrift van voornoemde standaard aan, met het verzoek om deze te becommentariëren en ons van uw bevindingen in kennis te stellen. Het samengesteld resultaat van alle bevindingen wordt na integrale verwerking, toegezonden aan het secretariaat van CROSQ.

Zoals u verder bekend zal na de uiteindelijke goedkeuring van deze standaard door de Council for Trade and Economic Development (COTED) de standaard regionaal worden vastgesteld door CROSQ, waarna ook verwacht wordt dat die door het SSB zal worden geadopteerd als Nationale Standaard.

Wij willen om die reden bij u op aandringen om door middel van uw commentaar uw bijdrage te leveren aan deze standaard, omdat wij alleen op die manier in staat zijn gehoord te worden door CROSQ en onze visie en standpunten over te brengen.

U kunt uw commentaar in het commentaarformulier weergeven. Graag zien wij uw reactie zo spoedig als mogelijk, doch uiterlijk woensdag 28 september 2022 tegemoet.

De standaard kunt u online inlezen via de volgende link:

https://drive.google.com/file/d/1bGtmtGiGHyJk2YssS2qMU_pcBasf7tJb/view?usp=sharing

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met dhr. Tanwir Hassankhan (Deputy Director Operations) op het tel. nummer +597 8837509 of via e-mail: standards@ssb.sr.