National Quality Awards 2022

11 januari 2022
National Quality Awards 2022

Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) voert met ondersteuning van de CARICOM Regional Organization for Standards and Quality (CROSQ) het “National Quality Awards 2022”- programma uit. Dit programma vloeit voort uit het 11th EDF EPA TBT programma en zal organisaties in Suriname de kans geven om aan te tonen dat zij de beste kwaliteitsproducten en of- diensten in het land aan de klant brengen.

Het National Quality Awards-programma heeft als enig doel: organisaties te erkennen die “blijk hebben gegeven van toewijding aan kwaliteit door erkende standaarden en best practices te implementeren”. Dit programma zal gebaseerd zijn op een uitgebreide beoordeling aan de hand van vooraf vastgestelde criteria in het kader van de Quality Awards Scheme.

Het NQA-programma zorgt voor bevordering van het concurrentievermogen van Surinaamse producten en diensten en stelt organisaties in staat te streven naar uitmuntendheid, groei en ontwikkeling, het bevorderen en tegelijkertijd stimuleren van duurzaamheid.

Voor deelname kunt u zich opgeven via het aanmeldingsformulier.

Lees meer over het programma in onze NQA Booklet 2022.