Stemmen op FDCRS "Labelling of Pre-packaged Foods"

16 augustus 2023
Stemmen op FDCRS "Labelling of Pre-packaged Foods"

Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) is recentelijk door de CARICOM Regional Organisation for Standards and Quality (CROSQ) gevraagd om ons stem uit te brengen op het finale concept van de CARICOM Standaard “Labelling of Pre-packaged Foods - Specification (Revision )”.

Als Standaarden Bureau in Suriname willen wij graag uw stem op dit finale concept standaard. Wij bieden u derhalve als stakeholder c.q. prominente belanghebbende een afschrift van voornoemde standaard aan, met het verzoek om daarop te stemmen en ons van uw bevindingen in kennis te stellen. Het samengesteld resultaat van alle bevindingen wordt na integrale verwerking, toegezonden aan het secretariaat van CROSQ.

Zoals u verder bekend, zal deze standaard na de uiteindelijke goedkeuring door de Council for Trade and Economic Development (COTED), regionaal worden vastgesteld door CROSQ. Daarna wordt ook verwacht dat die door het SSB zal worden geadopteerd als Nationale Standaard. Wij willen om die reden erop aandringen om door middel van uw stem uw bijdrage te leveren aan deze standaard, omdat wij alleen op die manier in staat zijn gehoord te worden door CROSQ en onze visie en standpunten over te brengen.                                      

kunt uw stem uitbrengen middels de onderstaande link naar het online stemformulier:

https://forms.gle/uNWXZi5aARqUbk9aA

Uw stem hebben wij uiterlijk op maandag 02 oktober 2023 in ons bezit.

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Standards Development op het tel. nummer +597 8837509 of via e-mail: standards@ssb.sr.

Additionele documenten: